iPhone 11 pro ( I përdorur )

58,500L64,000L

Apple iPhone 11 Pro vjen me sistem me 3 kamera të cilat kapin më shumë detaje dhe më me shumë profesionalizëm. Bateria e këtij modeli zgjat edhe më shumë se e modeleve të mëparshme dhe ju mundëson performance më të lartë. Iphone i parë mjaftueshëm i fuqishëm për tu quajtur PRO.

Memoria, Ngjyra
Perzgjidhni Opsionet/ Perzgjidhni Opsionet

58,500L64,000L

256GB
64gb
  • Black
  • Gold
  • Green
Perzgjidh nje opsion
Perzgjidh nje opsion
Black
Gold
Green
Clear
Shto ne Shporte
SKU: N/A Kategoria

Pershkrimi i Produktit

 

Përshkrim

 

Additional Information

Memoria

,

Ngjyra

, ,

Kthehu ne Krye