iPhone 12 Pro Max ( I përdorur )

83,000L86,000L

Modeli me i ri nga Apple. Ekran i ri qe shkon deri ne limit te skajeve shoqeruar me mbrojtje qeramike. Ngjyra te reja si Grafiti dhe Pacific Blue. Rezistent ndaj ujit dhe pluhurave. Tani edhe me teknologjine 5G. Risi eshte implementimi i skanerit LIDAR me te cilin mund te projektohen objekte ne realitet virtual duke leshuar lazer me te cilet matet distanca e objekteve. Kamera e permiresuar. Fotot dhe videot ne ambjente me pak drite tani nuk jan me problem.

Memoria, Ngjyra
Perzgjidhni Opsionet/ Perzgjidhni Opsionet

83,000L86,000L

128GB
256GB
  • Black
  • Blu
  • Gold
  • Silver
Perzgjidh nje opsion
Perzgjidh nje opsion
Black
Blu
Gold
Silver
Clear
Shto ne Shporte
SKU: N/A Kategoria

Pershkrimi i Produktit

 

Përshkrim

 

Additional Information

Memoria

,

Ngjyra

, , ,

Kthehu ne Krye