iPhone 13 Pro Max ( I përdorur )

108,000L118,000L

Bëhuni Pro me iPhone 13 Pro Max!

iPhone 13 Pro Max vjen me një sistem kamere shumë herë më të fuqishëm, çipin më të shpejtë të smartfonëve në botë, jetgjatësi të madhe baterie dhe ekran Super Retina XDR.

Memoria, Ngjyra
Perzgjidhni Opsionet/ Perzgjidhni Opsionet

108,000L118,000L

128GB
1Tb
256GB
512GB
  • Black
  • Blue
  • Gold
  • Green
  • Silver
Perzgjidh nje opsion
Perzgjidh nje opsion
Black
Blue
Gold
Green
Silver
Clear
Shto ne Shporte
SKU: N/A Kategoria

Pershkrimi i Produktit

Përshkrim

 

Additional Information

Memoria

, , ,

Ngjyra

, , , ,

Kthehu ne Krye