Iphone 8+ ( i përdorur )

32,000L

iPhone 8 një gjenratë e re e iPhonëve. Tashmë me dizajn të ri qelqi dhe alumini, shfaqje Retina HD, çip Aion Bionic dhe kamera të reja me më shumë opsione e funksionalitet.

Memoria, Ngjyra
Perzgjidhni Opsionet/ Perzgjidhni Opsionet

32,000L

256GB
64gb
  • Black
  • Gold
  • Silver
Perzgjidh nje opsion
Perzgjidh nje opsion
Black
Gold
Silver
Clear
Shto ne Shporte
SKU: N/A Kategoria

Pershkrimi i Produktit

 

Përshkrim

 

Additional Information

Memoria

,

Ngjyra

, ,

Kthehu ne Krye