iPhone x ( i përdorur )

32,000L37,000L

Ekran 5.8 inch pothuajse pa korniza, plote ngjyra dhe shume drite. iPhone i pare me panel ekrani OLED dhe me rezolucion te larte. Kamera si kurre me pare dhe bateri qe zgjat.

Memoria, Ngjyra
Perzgjidhni Opsionet/ Perzgjidhni Opsionet

32,000L37,000L

256GB
64gb
  • Black
  • Gold
  • Silver
Perzgjidh nje opsion
Perzgjidh nje opsion
Black
Gold
Silver
Clear
Shto ne Shporte

Pershkrimi i Produktit

 

Përshkrim

 

Additional Information

Memoria

,

Ngjyra

, ,

Kthehu ne Krye