iPhone Xs Max ( i përdorur )

41,000L

Ekran 6.5 inch pothuajse pa korniza, plotë ngjyra dhe shumë dritë. Panel ekrani Super Retina OLED dhe me rezolucion të lartë. Kamera si kurrë më parë dhe bateri që zgjat.

Memoria, Ngjyra
Perzgjidhni Opsionet/ Perzgjidhni Opsionet

41,000L

256GB
64gb
  • Black
  • Gold
  • Silver
Perzgjidh nje opsion
Perzgjidh nje opsion
Black
Gold
Silver
Clear
Shto ne Shporte
SKU: N/A Kategoria

Pershkrimi i Produktit

 

Përshkrim

 

Additional Information

Memoria

,

Ngjyra

, ,

Kthehu ne Krye