Galaxy S22 Ultra

Shënimi që nuk është një shënim, megjithatë mund të përfundojë shumë mirë të jetë shënimi i fundit – Galaxy S22 Ultra i Samsung ka disa këpucë të mëdha për të mbushur. Duke u përpjekur të tërheqë si adhuruesit e stilolapsit me fokus produktivitetin ashtu edhe entuziastët e fotografisë, Ultra e fundit ose do të jetë telefoni, pika më e mirë, ose do të jetë i pamjaftueshëm për secilin grup në një farë mënyre. Ne jemi këtu për të gjetur se cili është ai.

iPhone 14 Pro Max

Jo vetëm iPhone më i mirë ndonjëherë, por edhe ai me ‘përditësimin më të madh të kamerës ndonjëherë’ – ky do të ishte iPhone 14 Pro i këtij viti, të cilin e kemi këtu në madhësinë Max. Duke iu bashkuar atyre kamerave më të mëdha dhe më të mira, ne kemi një ekran me shpejtësi të lartë rifreskimi, më shumë bateri, përmirësimin e detyrueshëm të çipit – 14 Pro Max shënon të gjitha kutitë për të përmirësuar gjithçka që është e rëndësishme.

Aprovim i Shpejtë

Aprovim i shpejtë, pa lodhje dhe rradhë të gjata. Në vetëm 7 minuta merrni produktin tuaj.

Blerje me Keste

Mundësia e blerjes me këste të produkteve që dëshironi, me këste që zgjasin deri në 36 muaj

Galaxy S22 Ultra & 13 Pro Max

Çipi më i shpejtë dhe më i fuqishëm i Samsung-ut ndonjëherë. Kjo do të thotë se ka CPU dhe GPU më të shpejtë në krahasim me Galaxy S21 Ultra. Një hap epik për teknologjinë e smartfonëve. Galaxy S22 Ultra vjen me bateri që zgjat gjatë gjithë ditës dhe karikim super të shpejtë 45 W. Ekrani Dynamic AMOLED 2x përmirëson dukshmërinë e ekranit me deri në 1750 nits në ndriçimin maksimal

Aprovim i Shpejtë

Aprovim i shpejtë, pa lodhje dhe rradhë të gjata. Në vetëm 7 minuta merrni produktin tuaj.

Blerje me Keste

Mundësia e blerjes me këste të produkteve që dëshironi, me këste që zgjasin deri në 36 muaj

Galaxy S22 Ultra & 13 Pro Max

Kthehu ne Krye