iPhone 13

90,000L

Vjen me dizajn shumë rezistent dhe estetik në të njëjtën kohë. Është i pajisur me teknologjinë super të shpejtë celulare 5G dhe me kamera të nivelit profesional. Kapni foto me cilësi si asnjëherë më parë dhe modalitete të shumta të krijuara enkas për adhuruesit e fotografisë dhe videove.

90,000L

Shto ne Shporte

Pershkrimi i Produktit

 

Përshkrim

 

Memoria

,

Ngjyra

, , ,

Kthehu ne Krye